به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون 395 مورد مسمومیت با منوکسیدکربن به اتاق های فرمان 115 استان اصفهان گزارش شد که از این تعداد 381 نفر با تلاش تکنسین های اورژانس پیشبیمارستانی پس از دریافت خدمات درمانی فوریتهای پزشکی به بیمارستان منتقل یا در محل حادثه به صورت سرپایی درمان شدند؛ همچنین 14 نفر از مسموم شدگان جان خود را از دست دادند.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان به آمار مسمومیت های ناشی از CO در 48ساعت گذشته اشاره کرد و گفت: ساعت 14 و 56 دقیقه روز جمعه دهم بهمن ماه جاری در تماسی با اتاق فرمان 115 اصفهان اعلام شد که 2 مرد 45 و 28 ساله در خیابان امیرکبیر این شهر بر اثر نقص در دودکش بخاری دچار مسمومیت با منوکسیدکربن شدند که یکی از مصدومان پس از اعزام واحد امدادی در محل حادثه درمان و یک نفر دیگر به بیمارستان 9 دی منظریه خمینی شهر منتقل شد.
وی افزود: ساعت 11 و 33 دقیقه همان روز نیز دو مرد 43 و 20 ساله که به دلیل اشکال در آبگرمکن منزل خود واقع در خیابان مشتاق سوم اصفهان دچار مسمومیت با منوکسیدکربن شده بودند پس از دریافت خدمات درمانی فوریتهای پزشکی توسط آمبولانس به بیمارستان فارابی اصفهان منتقل شدند.
دکتر راستین تصریح کرد: ساعت 7 و 30 دقیقه روز جمعه نیز مسمومیت 3 خانم 30 تا 47 ساله به دلیل استنشاق گاز سمی CO بر اثر اشکال در دودکش بخاری در شهرستان سمیرم به اتاق فرمان 115 این شهر گزارش شد که هر 3 مصدوم پس از انجام اقدامات درمانی اولیه به بیمارستان سیدالشهدا (ع) سمیرم منتقل شدند.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در روز پنجشنبه 9 بهمن نیز 2 زن 40 ساله به دلیل اشکال در آبگرمکن منزلی واقع در شهر اصفهان مقابل ترمینال صفه دچار مسمومیت شده بودند که آنها نیز به همت تکنسین های واحد امدادی اورژانس 115 پس از دریافت خدمات درمانی اولیه در محل، توسط آمبولانس به بیمارستان الزهرا (س) اصفهان منتقل شدند.