نشست کارشناسان اداره ثبت اختراعات کشور با معاون آموزشی سازمان

اخبار ستادی

بر اساس توافقات انجام شده از این پس ، ارزیابی و ثبت اختراعات و نوآوری های حوزه فوریت های پزشکی توسط کارشناسان سازمان اورژانس کشور صورت خواهد گرفت.


به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور جلسه ساماندهی اختراعات و نوآوری های حوزه اورژانس و فوریت های پزشکی با حضور کارشناسان اداره ثبت اختراعات و معاونت آموزشی سازمان اورژانس کشور برگزار شد.
بحث و تبادل نظر در زمینه تدوین دستورالعمل اجرایی ثبت اختراعات حوزه فوریت های پزشکی و برنامه ریزی برای آموزش کارشناسان سازمان اورژانس کشور در زمینه ارزیابی اختراعات از مسائل طرح شده در این جلسه بود.
دکتر حسن نوری ساری معاون آموزشی سازمان اورژانس کشور، تسهیل فرایندهای موجود برای ثبت ایده و اختراع، تبدیل ایده به اختراع، و همچنین رساندن اختراعات به مرحله تجاری سازی و تولید انبوه را از دیگر برنامه های این معاونت برای ایجاد انگیزه در همکاران جوان و خلاق سازمان عنوان کرد.


لازم به ذکر است کمیته اختراعات و نوآوری سازمان اورژانس کشور از حدود چهار ماه پیش آغاز به کار کرده است.