جانشین رئیس اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان های نیشابور، فیروزه و زبرخان از برگزاری کارگاه دو روزه تعمیر و نگهداری آمبولانس و رانندگی تدافعی در نیشابور خبر داد.
جانشین رئیس اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان های نیشابور، فیروزه و زبرخان از برگزاری کارگاه دو روزه تعمیر و نگهداری آمبولانس و رانندگی تدافعی در نیشابور خبر داد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری دوره آموزش همگانی تابستانه اورژانس برای اقشار مختلف مردم خبر داد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان های نیشابور، فیروزه و زبرخان گفت: به همت کارشناسان اورژانس ۱۱۵بیش از چهارده هزار دانش آموز در هشتاد مدارس نیشابور، فیروزه و زبرخان آموزش کمک های اولیه دیدند.
دکتر محمد شورورزی گفت: این آموزش ها توسط کارشناسان اورژانس ۱۱۵ در طول سال تحصیلی ۱۴٠٠الی ۱۴٠۱ به دانش آموزان مقطع تحصیلی دوره پیش دبستانی، دبستان، متوسطه اول و دوم مدارس شهرستان های نیشابور، فیروزه و زبرخان ۱۱۵ داده شد تا هر دانش آموز به عنوان همیار اورژانس شناخته شود.
او ادامه داد: هدف از این آموزش ها آشنایی دانش آموزان با وظایف سازمان اورژانس ۱۱۵، آموزش احیای قلبی ریوی پایه، آموزش مانور رفع انسداد راه هوایی، آشنایی با مفاهیم فوریت های پزشکی، آشنایی با اورژانس ۱۱۵ و نحوه تماس و امدادخواهی صحیح از خدمات سیستم اورژانس پیش بیمارستانی و هنمچنین آشنایی معلمین و مربیان با مخاطرات خاص می باشد.
مدیر حوادث دانشکده علوم پزشکی نیشابور ضمن تاکید بر اینکه آموزش کمک های اولیه برای تمام مدارس و ادارات و عموم مردم کاملا رایگان برگزار می شود یادآور شد: مردم با فراگیری و یادگیری کمک های اولیه نقش مهمی در نجات جان بیماران و مصدومان خواهند داشت که یکی از اصلی ترین اهداف سازمان اورژانس کشور آموزش همیاران اورژانس در سال های اخیر و پیش رو می باشد تا در لحظات طلایی حوادث و قبل از رسیدن کارشناسان اورژانس ۱۱۵ مردم و شاهدان صحنه با اقدام و عمل صحیح باعث نجات جان هموطنان شوند.
به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول جمعی از پرسنل این مرکز به مناسبت روز جهانی اهدای خون در اقدامی خداپسندانه و با هدف کمک به نیازمندان خون و اشاعه فرهنگ نوعدوستی با حضور در پایگاه انتقال خون این شهرستان نسبت به اهدای خون اقدام کردند.